Un bărbat este cercetat de polițiști după ce a pătruns în locuința mamei sale din comuna Comana, deși avea ordin de protecție provizoriu emis de poliţişti.

Luni, 26 august a.c., în jurul orelor 01.15, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie, din comuna Comana, județul Giurgiu cu privire la faptul că fiul său, pe numele căruia a fost emis ordin de protecție provizoriu, a pătruns abuziv în curtea locuinței.

În baza sesizării, polițiști s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că, în data de 26 august a.c., în jurul orelor 01.00, fiul femeii a pătruns în locuința acesteia, din comuna Comana, județul Giurgiu, pentru a-și lua o suma de bani.

Tot cu aceasta ocazie, la fața locului a fost identificat și celălalt fiu al femeii, care a declarat faptul ca în noaptea de 26 august a.c., în jurul orelor 01.15, în timp ce fratele său părăsea curtea imobilului, l-a amenințat cu un cuțit, provocându-i o stare de temere.

Întrucât bărbatul în cauză a încălcat masurile stabilite prin ordinul de protecție provizoriu şi a pătruns in imobilul mamei sale, deși avea obligația de a nu se apropia la o distanta mai mică de 200 de metri de aceasta, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcare a masurilor prevăzute în ordinul de protecție şi  amenințare.

Articolul precedentAccident rutier între un microbuz și o autocisternă, pe DN 61, la Vadu Lat
Articolul următorAccident rutier în zona Vămii Giurgiu. O femeie a fost rănită grav