Polițiștii giurgiuvenii au reținut un tânăr de 27 ani, din municipiul Giurgiu, bănuit că ar fi sustras mai multe produse nealimentare dintr- o societate comercială și a părăsit în fugă magazinul, fără să achite contravaloarea acestora.

Miercuri, 19 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost sesizați de către un tânăr de 23 ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că din incinta unei societăți comerciale, din municipiul Giurgiu, un bărbat a sustras mai multe bunuri nealimentare.

În urma activităților specifice polițiștii au identificat un tânăr de 27 ani, din municipiul Giurgiu și au stabilit că acesta profitând de neatenția lucrătorilor din cadrul societății respective, ar fi sustras câteva produse și a părăsit  magazinul în fugă, fără să achite bunurile respective, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 300 lei.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu cu propuneri corespunzătoare.

Articolul precedentFocarele de pestă porcină, la final. Când se vor ridica filtrele și restricțiile
Articolul următorSpitalul de Urgenţă Giurgiu va lucra non-stop