Polițiștii cercetează un bărbat de 30 de ani, după ce a fost depistat la volanul unui autoturism sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive.

Marți, 16 iulie a.c., ora 20.20, polițiștii au depistat în trafic, pe Bulevardul București, buleun bărbat de 30 de ani din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice peste limita legală și a substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat valoarea de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive, rezultatul testului fiind pozitiv.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Articolul precedentDe mâine, se închide podul de peste Argeș, dintre Adunații Copăceni și 1 Decembrie
Articolul următorNoi cazuri de pestă porcină africană, la Giurgiu. Unde va începe uciderea preventivă a animalelor