Doi tineri de 18 și 19 ani sunt cercetați de polițiști, sub măsura arestului preventiv, după ce ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Sâmbătă, 6 iulie a.c., ora 3.50, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 64 de ani, din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că în cursul nopții de 5/6 iulie 2019, persoane necunoscute au pătruns într-o locuință de pe raza municipiului Giurgiu, de unde au sustras mai multe bunuri.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în data de 6 iulie a.c., în jurul orei 03.40, doi tineri de 18, respectiv,19 ani, ambii din municipiul Giurgiu, au pătruns fără drept, pe ușa lăsată neasigurată, în locuința unui bărbat de 61 de ani, din municipiul Giurgiu, de unde au sustras 2 telefoane mobile, 50 de lei și o cutie cu foițe pentru confecționat țigarete, cauzând un prejudiciu de 2.500 lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi predat proprietarului.

Față de tinerii în cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, ulterior față de aceștia a fost luată măsura arestului preventiv pe o perioada de 20 de zile, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Articolul precedentDin nou, cozi de autoturisme la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu
Articolul următorȘofer mort după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe A1 București-Pitești