Doi tineri giurgiuveni au fost prinși ieri, de polițiști, în timp ce conduceau autoturismele sub influența drogurilor.

Pe 12 martie a.c., un tânăr de 22 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost depistat de polițiști pe Șoseaua Sloboziei din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat din data de 27.02.2020.

Totodată, în urma testului  cu aparatul Test Drog, rezultatul a fost pozitiv, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat și conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

Tot ieri, pe Bulevardul Independenței, din municipiul Giurgiu, a fost depistat un bărbat de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, unde i-a fost efectuat testul de urină, rezultatul fiind pozitiv.

Conducătorului auto i-a fost recoltată o proba biologică de sânge și o proba biologică de urină, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.