Giurgiuvenii preferă Volkswagen, când își aleg autoturismul la volanul căruia să circule. Așa se face că, de câțiva ani, gigantul auto german conduce detașat în statisticile realizate la nivelul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Următoarele locuri în topul preferințelor sunt ocupate de Dacia și Opel.

Conform ultimii statistici prezentate de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, în luna august, la nivelul țării, au fost înmatriculate 58.679 vehicule, înregistrându-se o scădere cu 12% față de aceeași lună a anului trecut.

La nivelul județului Giurgiu, în luna august, au fost înmatriculare 398 de vehicule – la fel, se impune remarcat că numărul este în scădere față de luna anterioară, când au fost înmatriculate 463 de vehicule.

Cât privește preferințele giurgiuvenilor, Volkswagen se menține ca fiind marca preferată. De altfel, specialiștii afirmă că, de ani buni, această marcă este în fruntea topurilor, la nivelul întregii țări. Drept dovadă, numai în luna august, în Giurgiu au fost înmatriculate 74 de vehicule, atât noi, cât și second hand. Iar cei care nu își achiziționează un VW își îndreaptă atenția către către Dacia (61 vehicule înmatriculate, dintre care cele mai multe Logan) sau către Opel (51 vehicule înmatriculate).

„Raritățile” lunii august în ceea ce privește autoturismele înmatriculate la sunt un Aston Martin.

La nivelul țării, în același interval de timp, Volkswagen a fost autoturismul preferat de români, cu un număr de 10.577 de înmatriculări, urmat de Dacia și Ford.

 

 

 

Articolul precedentO nouă stagiune la teatrul din Giurgiu, deschisă cu un spectacol în premieră
Articolul următorMetal greu descoperit de un cetățean din Găujani într-o cutie