Trei tineri giurgiuveni, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, sunt cercetați penal pentru furt calificat după ce au sustras, în cursul lunii martie, mai multe bunuri electrocasnice, electrice și scule.

La data de 28.03.2019, polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați de o femeie de 88 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil situat în municipiul Giurgiu, pe care aceasta îl îngrijește, în lipsa proprietarilor care sunt plecați în străinătate.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați trei tineri din municipiul Giurgiu, cu vârste între 18 si 20 de ani, bănuiți că în perioada 21.03.2019 – 27.03.2019, au desfăcut lacătul care asigura ușa de acces în imobil, sustrăgând din interior mai multe bunuri, respectiv un geamantan, un robot bucătărie, o friteuză, o bormașină, un polizor unghiular, un circular, o drujbă, un picamer, un aparat sudură, o trusă mecanică, două truse de chei, o rindea electrică, un pistol de vopsit, două foarfeci de tablă și o mașină de găurit.

Polițiștii au reușit să recupereze o parte din prejudiciu (o drujbă electrică, un ferăstrău electric, o rindea electrică și un pistol de vopsit), urmând ca după identificare să fie predate persoanei vătămate, restul bunurilor sustrase fiind înstrăinate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentCoadă de autoturisme la frontiera de la Giurgiu
Articolul următorAutoturism în flăcări pe Autostrada A1 București-Pitești