Un bărbat de 58 de ani, din Giurgiu, a fost arestat preventiv după ce i-a aplicat concubinei mai multe lovituri în urma cărora, aceasta a decedat.

Tragedia s-a petrecut în comuna Prundu, acolo unde bărbatul locuia cu concubina acestuia, o femeie în vârstă de 47 de ani, din Malu.

Pe 28 august 2019, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 58 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că, concubina acestuia, o femeie de 47 de ani, din comuna Malu, județul Giurgiu, a decedat la locuința sa, situată în comuna Prundu, județul Giurgiu.

Sub coordonarea procurorului de caz, echipa constituită a efectuat cercetări și a dispus autopsierea cadavrului, ocazie cu care au fost evidențiate mai multe urme de violență.

Ieri, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus prin ordonanță reținerea bărbatului, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Astăzi, 31 august, persoana reținută a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, pe numele bărbatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

Articolul precedentGiurgiu, printre primele județe unde pesta porcină africană face ravagii
Articolul următorAccident rutier pe DN 5, motociclist rănit grav de un autoturism