Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au descoperit 900 de pachete cu ţigări, pe care un cetăţean bulgar a încercat să le introducă ilegal în ţară.

Recent, în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean  bulgar, în vârstă de 30 de ani, la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, în interiorul acestuia, disimulată în cutii de ciocolată, cantitatea totală de 900 pachete cu ţigări.

Persoana în cauză a declarat faptul că a cumpărat țigările din Bulgaria și intenționa să le transporte în Germania, pentru a le comercializa.

Țigările, în valoare de 17.550 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută de Legea 227/2015.

Articolul precedentBilanț negru: Patru oameni au murit în accidente, în a treia zi de Crăciun. 31 de morți în ultimele 4 zile
Articolul următorUn tânăr aflat sub influența alcoolului a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina într-o curte