Aproape 12.000 de persoane s-au programat deja până marţi dimineaţă pentru a treia doză de vaccin anti-COVID, cele mai multe optând pentru serul de la Pfizer.

11.970 de persoane eligibile pentru administrarea dozei 3 s-au programat deja în platforma RoVaccinare ”, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu. Cifrele centralizate marţi dimineaţă relevă că pentru vaccinul Pfizer/BioNTech au optat 11.186 de persoane, iar pentru cel de la Moderna, 784.

Baciu subliniază, însă că oamenii pot merge în cel mai apropiat centru de locuinţa lor şi că vor primi adeverinţa de vaccinare care atestă că le-a fost administrată doza 3. Toate persoanele care au mai mult de şase luni de la administrarea celei de-a doua doze de vaccin anti-COVID-19 pot primi, începând de marţi, a treia doză.

La Giurgiu, 91 de persoane se înscriseseră, până astăzi, la ora 11.00, în Platforma națională de programare pentru vaccinare împotriva COVID-19, pentru doza a treia, transmit reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS). 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMarți începe administrarea celei de-a treia doze de ser anti-Covid
Articolul următorGiurgiu. Un excavator care lucra la șoseaua de centură a luat foc