Astăzi a fost ultima zi în care au mai putut fi depuse cereri de înscriere pentru Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București, informează IJJ Giurgiu.

21 de tineri din județul Giurgiu s-au decis să urmeze cursurile Facultății de Jandarmi și s-au prezentat la sediul instituției unde au fost luați în evidență și îndrumați pentru etapele următoare.

Dintre cei înscriși, 13 sunt băieți, iar 8 fete. Numărul total al candidaților pentru Academie a crescut cu 50% față de anul trecut.

Campania de recrutare continuă pentru școlile militare de subofițeri, la care tinerii se pot înscrie până la data de 15 noiembrie a.c.

Pentru sesiunea de admitere care va avea loc în luna ianuarie 2020 sunt disponibile:

  • 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);
  • 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetățeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

 

Articolul precedentA lovit-o pe fiica concubinei cu o curea. Ce a pățit un bărbat din Adunații Copăceni
Articolul următorGospodării  inundate din cauza fenomenelor meteo din județul Giurgiu