Pe numele unui bărbat din Adunații Copăceni a fost emis ordin de protecție provizoriu după ce, în urma unor discuții purtate cu fiica concubinei lui, a lovit-o cu o curea în zona corpului.

Miercuri, 22 mai a.c., ora 11.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie din municipiul București, cu privire la faptul că fiica sa a fost agresată fizic de către concubinul său, în timp ce se afla pe raza localității Dărăști Vlașca, județul Giurgiu.

Polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că la data de 20 mai a.c., în jurul orelor 21.00, un bărbat din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, a venit la domiciliu, unde locuiește împreună cu mama și fiica acesteia, o tânără de 11 ani, moment în care, în urma unor discuții purtate cu tânăra, a lovit-o cu o curea în zona corpului.

Având în vedere faptul că cele sesizate întrunesc elementele constitutive ale infracțiunii de „violență în familie”, s-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului în vederea stabilirii emiterii unui ordin de protecție, ocazie cu care s-a constatat că există risc iminent, eliberându-se în acest sens ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentUnde pot vota giurgiuvenii dacă nu vă află în localitatea de domiciliu
Articolul următor21 de tineri giurgiuveni vor să devină jandarmi