Trei tineri sunt cercetați de polițiști după ce au fost depistați conducând autoturismele pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive.

Joi, 12 iulie a.c., în jurul orei 8.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Șoseaua București, din municipiul Giurgiu, un tânăr, de 20 ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența  substanțelor  psihoactive.

Tot joi, 12 iulie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic tot pe  Șoseaua București, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 35 ani, din comuna Frătești, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența  substanțelor  psihoactive.

În aceeași zi, 12 iulie a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii giurgiuveni au mai depistat în trafic și pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Giurgiu, un alt tânăr, de 23 ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.

Toți conducătorii auto au fost conduși la spital unde au fost testați, rezultatele fiind pozitive și le-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii  prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor  psihoactive.

Articolul precedentAccident de circulație pe șos. București, provocat de un șofer de 20 de ani
Articolul următorServiciul de mesagerie al Facebook, nefuncţional