Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au efectuat în această dimineață, 12 percheziții în trei județe în Giurgiu, Ilfov și Olt la sediul unor societăți comerciale și la domiciliul unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, prejudiciul este estimat la două milioane de euro.

Polițiștii fac cercetări într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Giurgiu, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov și Inspectoratul de Poliție Județean Olt, au pus în executare un număr de 12 mandate de percheziție domiciliară pe raza județelor Giurgiu, Olt și Ilfov, la sediul a șase societăți comerciale și la domiciliul a șase persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul deșeurilor reciclabile.

La finalizarea perchezițiilor, patru persoane au fost conduse în vederea audierilor, la sediul Inspectoratului de Politie Județean Giurgiu, în baza unor mandate de aducere.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov și Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt.

Articolul precedentCetățean marocan cu document italian fals, depistat la Vama Giurgiu
Articolul următor80 de sancțiuni aplicate în ultima săptămână. Jumătate, pentru fumat