O giurgiuveancă a fost rănită ușor de conducătoarea unui autoturism în timp ce se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Miercuri 20 februarie a.c., în jurul orei 13.40, o tânără de de ani, din municipiul București, în timp ce conducea  autoturismul marca pe Șoseaua București din municipiul Giurgiu, către localitatea Remus, la trecerea pentru pietoni din dreptul unui parc industrial, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 69 de ani, din Giurgiu, pieton aflat pe sensul său de mers, angajat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător și a acroșat-o ușor.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu în vederea efectuării de investigații de specialitate.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influenta băuturilor alcoolice.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit în cauză un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentSilvia Cristina Stancu, asistent social în cadrul CPECA Giurgiu, nominalizată la premiile Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială 2019 
Articolul următorBărbat prins cu cuțitul în incinta Tribunalului Giurgiu