Polițiștii giurgiuveni cercetează un bărbat de 36 de ani după ce acesta a pătruns într-o locuință din comuna Răsuceni, județul Giurgiu, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii din aur.

La data de 9 martie a.c., ora 9.30, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați, au fost sesizați prin plângere scrisă, de către o femeie din comuna Răsuceni, cu privire la faptul că, în perioada 15.10.2018 – 09.03.2019, persoane necunoscute i-au sustras din locuință mai multe bijuterii din aur, respectiv 2 brățări, un colier, 2 inele și o cruciuliță, cu o greutate totală de aproximativ 36 gr. și o valoare estimată la 6.300 lei.

Din cercetările efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că, bunurile sustrase se aflau depozitate într-o casetă din lemn neasigurată, pe care o ținea într-un șifonier în care se găseau mai multe articole de îmbrăcăminte.

În urma activităților de cercetare penală efectuate de către polițiștii Secției Nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 36 de ani, din comuna Răsuceni, județul Giurgiu.

Menționăm faptul că o parte din bijuteriile sustrase au fost recuperate și predate proprietarului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentÎn atenția pescarilor sportivi! Ce se întâmplă cu avizele eliberate de Poliția de Frontieră
Articolul următor2.766 de sticle cu alcool, ascunse în compartimentul de marfă al unui microbuz