Vești bune pentru pescarii giurgiuveni! Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Giurgiu informează cetățenii care desfășoară activități de pescuit recreativ-sportiv în apele de frontieră și cărora deja le-au fost eliberate avize de către structurile Politiei de Frontieră, până la data de 8 mai 2019, în baza permiselor de pescuit emise de Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură în anul 2018, că acestea sunt valabile până la data de 31 decembrie 2019.

Permisul de pescuit este un document cu regim special, înseriat, nominal şi netransmisibil care se poate viza în mod gratuit la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Giurgiu, după depunerea unei cereri, şi a copiilor după cartea de identitate, permisul de pescuit și chitanța eliberată de asociaţia de pescari pentru activitatea de pescuit.
Pentru a putea desfăşura activităţi de pescuit sportiv şi a nu încălca prevederile legale este necesară posesia unui permis eliberat de Agenţia Naţională pentru Pescuit și Acvacultură şi avizat de Poliţia de Frontieră.
Pescarii sportivi care nu deţin permis de pescuit emis de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură pot solicita avizul pentru activitatea de pescuit sportiv în baza permiselor de pescuit eliberate de o asociaţie legal constituită.

Articolul precedentColiziune pe DN 5, pe podul de la Daia. Două persoane sunt rănite
Articolul următorA furat bijuteriile din casa unei femei. Cine este autorul