O adolescentă de 17 ani, din Ghimpați, județul Giurgiu, este căutată de polițiști încă de ieri, când mama sa i-a anunțat dispariția.

Potrivit IJP Giurgiu, pe 4 noiembrie a.c., polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Ghimpați au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, SOARE ADRIANA DANIELA, de 17 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

SEMNALMENTELE FETEI: înălțime 1,70 m, greutate 70 kg, păr negru, drept, strâns la spate, față rotundă, ochi căprui, nas drept de mărime mijlocie, gura normală, buze de grosime medie, dentiție albă completă. Prezintă o aluniță pe spate, sub nivelul gâtului și are în urechea stângă 4 orificii pentru cercei.

La data plecării minora era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde închis, cu buzunare laterale inferioare, pantaloni tip blue-jeans de culoare albastru deschis, adidași de culoare roz din material sintetic și șosete de culoare alb.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea tinerei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Articolul precedentAmenzile de circulație ar urma să crească puternic în 2020. Sancțiunea maximă de apropie de 4.200 de lei
Articolul următorUn bărbat, care a căzut pe șinele de la metrou, salvat în ultima clipă. Ce i-a transmis salvatorul acestuia