O minoră a fost rănită ușor după ce conducătorul autoturismului în care se afla nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului și s-a răsturnat.

Miercuri, 21 noiembrie a.c., ora 16.30, un bărbat de 67 ani, din comuna Florești, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 401 A, în afara localității Florești, neadaptând viteza la condițiile de drum, a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din dreapta direcției sale de mers.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore, de 16 ani, pasageră în autovehicul, pe locul din spate, care a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul București în vederea efectuării de investigații de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager rezultatul fiind negativ (nu se afla sub influența băuturilor alcoolice).

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Articolul precedentA profitat de neatenția medicului și i-a sustras telefonul
Articolul următorDouă angajate de la DADP, acroșate de un autoturism pe șoseaua Alexandriei