O tânără de 25 ani, din comuna Bolintin Deal este cercetată de polițiști după ce, la sfârșitul lunii septembrie a.c., a sustras unui medic telefonul mobil din cabinetul de la Spitalul Orășenesc Bolintin Vale.

La data de 23.10.2018 polițiștilor giurgiuveni le-a fost repartizată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale o lucrarea penală privind sesizarea furtului unui telefon mobil dintr-un cabinet medical de la o unitate sanitară din județul Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate și a desfășurării activităților specifice de către organele de cercetare penală din cadrul Postului de Poliție Bolintin Deal s-a stabilit că o tânără, în vârstă de 25 ani, din comuna Bolintin Deal, județul Giurgiu, în data de 25 septembrie a.c., în timp ce se afla în Spitalul Orășenesc Bolintin Vale, observând că medicul aflat în serviciu efectua vaccinări, a profitat de neatenția acestuia și i-a sustras un telefon mobil care se afla pe o masă din cabinet.

Polițiștii au recuperat telefonul mobil sustras, în valoare de circa 3.600 lei, care urmează a fi predat persoanei vătămate.

Tânăra bănuită că a sustras telefonul mobil este cercetată în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedent600 de litri de alcool, confiscat în urma unor percheziții
Articolul următorAdolescentă rănită într-un accident rutier