Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea doljeană Amărăștii de Sus, a murit, duminică, în secția de votare din localitate, informeazăRealitateadeCraiova.net.

Acestuia i s-a făcut rău, potrivit IPJ Dolj, a primit îngrijiri medicale, dar nu a mai răspuns manevrelor specifice, fiind declarat decesul. Bărbatul nu a mai apucat să voteze.

Și la Buzău a avut loc o situație similară. Un septuagenar a decedat la doar câteva minute după ce ieșise de la urne, a transmis RealitateadeBuzau.net.

A decedat la câteva minute, după ce-și exprimase sufragiul, la alegerile prezidențiale. Un buzoian a murit, chiar în vecinătatea secției de votare. Omul și-a dat obștescul sfârșit într-un bar, acolo unde se oprise pentru a se întâlni cu câțiva prieteni.

Alte situații delicate din secția de vot: unui cetatean din Bihor i s-a facut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor, două femei din Capitală au ajuns la spital, după ce au acuzat stări de rău. De asemenea, o femeie a alunecat și a căzut în curtea secției de vot.

Articolul precedentPrezență SUB AȘTEPTĂRI la urne după primele ore de vot. Câți giurgiuveni au votat
Articolul următorNiculae Bădălău îl atacă dur pe Rareş Bogdan: ”Măi deontologule, măi „ruj roz!“