O tânără în vârstă de 20 de ani şi băieţelul ei de 3 ani sunt disparuti de marti. Cei doi au plecat de acasă, din comuna prahoveană Cornu şi nu s-au mai întors, informează RealitateadePrahova.net.

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați, cu privire la dispariția unei tinere de 20 de ani care ar fi plecat marți, 26 noiembrie, de la locuința din Cornu, și nu a mai revenit până în prezent. Familia este îngrijorată deoarece aceasta a dispărut împreună cu băiețelul său, de numai trei ani.

Petruța Daniela Dumitru are 20 de ani, 1,60 metri înălţime, constituție astenică, păr roșcat, tuns la nivelul umerilor, ochi negri. La momentul dispariției purta pantaloni tip colanți de culoare albastră, geacă din fâș de culoare neagră, papuci albi cu buline multicolore.

Copilul este David Mihai Ion, de trei ani, un băiețel cu păr blond, ten deschis și ochi albaștri. La momentul plecării purta pantaloni din tercot de culoare închisă, pulover gri şi șosete albastre.

Articolul precedentSute de articole vestimentare și încălțăminte contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră de la Giurgiu
Articolul următorFacilități fiscale pentru giurgiuveni în perioada 2-15 decembrie