Ambasadorul Poloniei, Marcin Wilczek, a avut, astăzi, o întrevedere cu reprezentanţii autorităţilor locale la Primăria Giurgiu.

La întâlnirea cu oficialul polonez au participat prefectul judeţului Giurgiu, Nina Crișu, subprefectul Gogu Moțan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Lucian Corozel, primarul de Giurgiu, Nicolae Barbu, inspectorul șef adjunct al ITPF Giurgiu, Nicu Răboj, dar și directori de direcții din cadrul Primăriei Giurgiu.

În cadrul discuțiilor, a fost prezentat un material video de prezentare a municipiului Giurgiu, iar discuțiile s-au axat pe relațiile bilaterale dintre România și Polonia, dar și perspectivele colaborării la nivel local.

Ambasadorul Republicii Polone a arătat că nu se află pentru prima dată la Giurgiu, deoarece vine deseori să admire Dunărea sau la ștrand.

Autoritățile locale au fost interesate de succesul Poloniei în ceea ce privește absorbția fondurilor structurale.

Ȋn timpul vizitei la Giurgiu, ambasadorul Poloniei a vizitat Muzeul Poliției de Frontieră, Muzeul Județean Teohari Antonescu și a avut o întrevedere privată cu un investitor polonez din Giurgiu.

Articolul precedentSirian ascuns sub compartimentul motor al unui autocar, depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu
Articolul următor293 de secţii de votare organizate în județul Giurgiu pentru alegerile europarlamentare