Veste importantă pentru șoferii români! Conducătorii auto au scăpat de una dintre cele mai mari griji de la volan!O asociaţie a reuşit să facă ce nu au fost în stare autorităţile.

O hartă interactivă a calităţii şoselelor din ţara noastră. Astfel, şoferii vor şti înainte să plece la drum la ce să se aştepte, ce rute să folosească şi ce trasee să ocolească, pentru a nu-şi distruge maşinile în gropi. Aproape că nu există drum în România fără gropi. Pe harta publicată pe site-ul peundemerg.ro, şoselele perfecte sunt marcate cu albastru, iar cele degradate au culoarea roz. Verzi sunt drumurile acceptabile, iar galbene – cele peticite. Ocoliţi rutele roşii – e semn că fie nu sunt asfaltate, fie au prea multe cratere.

Ţara noastră are cele mai proaste şosele din Uniunea Europeană, dar şi cele mai puţine autostrăzi: în total, doar 805 kilometri, un număr pe care l-au depăşit şi vecinii noştri bulgari.

Articolul precedentAstra Giurgiu a învins-o pe Hermannstadt cu 1-0 în penultima etapă a sezonului regulat şi a obţinut calificarea în play-off-ul acestui sezon
Articolul următor45% dintre sediile de poliție din județul Giurgiu au nevoie de reparații