Clubul Astra Giurgiu a anunțat două transferuri, un fundaș muntenegrean, Momcilo Raspopovici, și un atacant bosniac, Sulejman Krpici.

 
„Astra a realizat primele transferuri pentru returul Ligii I, și,  sperăm noi, play-off-ul din care nu a lipsit niciodată, până acum.
Astfel, după plecarea lui Risto Radunovic, căruia trebuie să-i mulțumim pentru devotament și calitatea fotbalului prestat, Astra propune un nou fundaș muntenegrean, Momcilo Raspopovic, apărător de 26 de ani de la una dintre echipele de top ale Croației- Rijeka. Jucător al Naționalei Muntenegrului, coleg cu Radunovic, Raspopovic a jucat și el pentru campioana Muntenegrului, Buducnost  la fel ca și Radunovic,  putând evolua pe orice poziție defensivă,  în centru sau pe bandă, contractul său cu echipa noastră  urmând să fie valabil pentru doua sezoane și jumătate.

Al doilea transfer al Astrei este pentru ofensivă- atacantul bosniac Sulejman Krpic (29 ani) semnând un angajament pentru acest sezon, plus încă unul. Krpic a evoluat în ultima parte a anului 2020 în Coreea de Sud, la Suwon Bluewings, în CV-ul său apărând și cluburi precum Tractor Sazi (Iran), cu care a jucat în Cupa Campionilor Asiei, Zelzejnicar, Sloboda Tuzla, dar și  AIK (Suedia)”. 

Sursa: Realitatea de Giurgiu