Vineri, 8 februarie 2019, începând cu ora 20.00, Astra Giurgiu întâlnește echipa F.C. Viitorul Constanța, pe Stadionul ,,Marin Anastasovici,, din Giurgiu.

Biletele pe pun în vânzare la casa de bilete din Piața Centrală, joi, 7 februarie 2019, între orele 11:00 – 19:00 iar în ziua meciului, la casele de bilete ale stadionului Marin Anastasovici (intrarea de la Flor Union și intrarea din parc) începând cu orele 11:00.

Prețuri bilete:

Tribuna I – 10 lei (sectoarele 1 – 4, 9 – 12)

Tribuna I – 15 lei (sectoarele 5 – 8.)

Meciul nu este unul normal, de trei puncte, ci, în contextul luptei directe pe care Astra Giurgiu  o duce cu Viitorul lui Hagi pentru  accederea în play-off, devine unul de șase puncte, diferența minimă din clasament putând fi ușor înclinată în favoarea uneia dintre echipe.

Pentru echipa giurgiuveană, o victorie în meciul de vineri este vitală, programul pe care îl are în următoarele etape fiind unul infernal, întâlnind echipele aflate deasupra ei în clasament, CFR și U. Craiova în deplasare, iar pe teren propriu jucând un meci care se poate dovedi decisiv cu FC. Hermannstadt, principală contracandidată la locul șase, ultimul care duce în play-off.

Articolul precedentCâte note și absențe au fost introduse în Catalogul electronic la Giurgiu
Articolul următorBunuri contrafăcute în valoare de 100.000 lei, confiscate de polițiștii giurgiuveni