Direcția Poliției Locale, în colaborare cu Giurgiu Servicii Locale a demarat, începând  de astăzi, acțiunea de blocare a autovehiculelor parcate neregulamentar pe domeniul public. 

”Vor fi întocmite documentele necesare și vor fi blocate doar autoturismele constatate a fi parcate neregulamentar de către agentul constatator din cadrul Poliției Locale. Cei de la Giurgiu Servicii Locale vor întocmi fișa autovehiculului, vor face fotografii, iar atunci când proprietarul va veni la locul unde este parcată mașina i se va înmâna un exemplar, atât din dispoziția de blocare, cât și din fișa autoturismului,” a declarat directorul Direcției Poliției Locale, Lazăr Ciobanu.
Proprietarul autoturismului, pe numele căruia a fost scrisă amenda, poate plăti, fie direct la agentul constator, fie la Direcția de Impozite și Taxe Locale Giurgiu.
”Acțiunea a început de astăzi și vom acționa în fiecare zi pe raza municipiului Giurgiu. Tot ce vom face va fi transparent, pentru a nu avea reclamații,” a spus Lazăr Ciobanu.
Potrivit Direcției Poliției Locale, se acționează cu preponderență în zonele cu trafic intens, iar până la acest moment au fost blocate aproximativ 10 autoturisme.

Articolul precedentCetățean turc cu documentul altei persoane, prins la frontieră
Articolul următorPensionarii din cartierele Tineretului și București descoperă gratuit calculatorul, la bibliotecă