Au apărut noi informații despre băiatul care a comis masacrul din Belgrad miercuri, 3 mai, în care a ucis nouă colegi de școală și un paznic.

Potrivit presei din Serbia, citată de ziare.com, acesta este unul dintre cei mai buni elevi ai școlii unde a comis crima și a câștigat numeroase premii.

El a ieșit calm de la școală după masacrul comis. A fost repede găsit de o patrulă de poliție și arestat. A fost dezarmat, iar când inspectorul îl încătușa, l-a întrebat de ce a ucis copiii el a spus: Sunt un psihopat!, au declarat sursele publicației informer.rs, conform sursei citate.

Opt copii și un paznic au fost uciși în urma împușcăturilor care au avut loc astăzi dimineață la Școala elementară „Vladislav Ribnikar” din Vračar, conform declarației oficiale a Ministerului Afacerilor Interne din Serbia (MUP).

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentPrima convenție a Clubului de Presă, de Ziua Mondială a Libertății Presei – Cine face parte din Consiliul de Onoare
Articolul următorAlexandra Păcuraru: Astăzi marcăm ziua internațională a libertății presei, dar oare mai avem ceva de sărbătorit?