Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean georgian care conducea un autoturism marca Opel, căutat de autorităţile din Franța.

În data de 19 iunie 2019, în jurul orei 00.50, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, un cetăţean georgian, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism marca Opel Astra, fabricat în anul 2007.

În urma verificărilor suplimentare, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Franța.

Faţă de cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Belgia și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”tăinuire”, iar autoturismul, în valoare de 9.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu,  până la finalizarea cercetărilor.

 

Articolul precedent Podul peste Argeș de la Adunații Copăceni va fi închis pentru reparații
Articolul următorAccident rutier pe DN5 B. Cinci persoane au fost rănite!