Miile de șoferi care circulă zilnic pe DN 5, între București și Giurgiu, vor fi nevoiți să se abată de la drum.

Podul peste Argeș de la Adunații Copăceni va fi închis pentru reparații în iulie, chiar în plin sezon estival, când mulți români pleacă în concediu prin vama cu Bulgaria.

Traficul va fi deviat pe un alt pod provizoriu, mai îngust. Oficialii de la drumuri spun că lucrările nu puteau să înceapă mai devreme. Abia acum este gata podul provizoriu, cu șase luni de întârziere.

Podul peste râul Argeș va intra în reparații capitale în iulie și va fi închis circulației.

Traficul va fi deviat de la două benzi pe sens, pe un pod provizoriu, mai mic, care are doar o bandă pe sens.

Pe podul provizoriu de la Adunații Copăceni, mult mai îngust, vor fi nevoiți să circule miile de șoferi care tranzitează zona, zilnic. Dar și românii care vor pleca în vacanță prin vama Giurgiu spre Bulgaria.

Oficialii de la drumuri spun că lucrările de reparații nu au putut începe mai devreme de jumătatea lunii iulie, pentru că nu a fost gata podul provizoriu. Acesta trebuia construit încă de toamna trecută.

Este pentru prima oară, după Revoluție, când podul peste Argeș de la Adunații Copăceni intră în reparații capitale. Lucrările vor fi gata în primăvară, susțin oficialii de la drumuri.

Articolul precedentAccident grav pe DN 5, între două TIR-uri. Două persoane sunt rănite, una fiind preluată de elicopterul SMURD
Articolul următorAutoturism căutat în Franța, descoperit la Giurgiu