Ministrul Economiei, lider al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat, vineri, că au trecut peste două luni de când i-a fost spartă casa de hoţi şi are încredere în continuare în organele statului, dar i se pare că lucrurile trenează. 

„Au trecut mai mult de două luni de când mi-a fost spartă locuinţa. Eu am avut încredere şi încerc să am încredere în continuare în organele statului, dar tot mi se pare că lucrurile trenează sau probabil e o cercetare mult mai grea, probabil hoţii sunt mai deştepţi ca poliţiştii”, a spus Bădălău într-o conferință de presă la Giurgiu.

„Am auzit şi povestea că eu mi-aş fi înscenat situaţia, lucru care mă deranjează. Eu nu cred că am ajuns în stadiul să am paranoia să-mi fur pistolul, ceasul şi verigheta singur şi să fiu atât de masochist să pierd dreptul de armă”, a adăugat Bălălău.

Mai mult, acesta a lansat ipoteza că și primarii din judeţ ar fi nemulţumiţi cu privire la siguranţa cetăţeanului.

„În discuţiile avute cu primarii, am înţeles că aceştia sunt extrem de nemulţumiţi faţă de siguranţa cetăţeanului (…) am încheiat cu miliţia şi nu cred că am dat de alţi miliţieni, cred că ei trebuie să-şi facă serviciile pentru ceea ce sunt plătiţi, pentru siguranţa cetăţeanului, să coopereze cu partea administrativă să vadă ce nevoi sunt, nu am văzut niciun plan de cooperare cu niciun primar nici măcar cu primarul municipiului, ei asta trebuie să facă. Ei au impresia că sunt undeva nişte paznici şi că ne păzesc pe noi să nu încălcăm legea, şi fac venituri din radare ascunse. Ei trebuie să vină lângă cetăţean şi să vadă nevoile comunităţii, să vadă care sunt problemele comunităţii, nu să ne privească pe noi de sus şi să spună: ‘noi cercetăm'”, a spus Niculae Bădălău.

Articolul precedentOrenburg, primul eșec pentru Astra Giurgiu, în amicalul din Turcia
Articolul următorDoi tineri din Gogoșari au furat un autoturism dar au fost prinși de polițiști pe câmp