Polițiștii efectuează cercetări, față de doi tineri din comuna Gogoșari, bănuiți că au sustras un autoturism, în scop de folosință și care au refuzat să oprească la semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor, fugind de aceștia pe un teren agricol.

Sâmbătă, 19 ianuarie, în jurul orei 00.20, polițiștii giurgiuveni au depistat pe Drumul Județean 504 A, în extravilanul localității Gogoșari, județul Giurgiu, un autovehicul care se deplasa fără a avea aplicate plăcuțele de înmatriculare.

Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalatul regulamentar de oprire, polițiștii au procedat la urmărirea autovehiculului, care, după circa 1 km a rămas suspendat pe fondul solului umed al unui teren agricol, iar cei doi ocupanți ai acestuia au abandonat autoturismul și au fugit.

Polițiștii au reușit identificarea celor doi tineri, unul de 23 și altul de 31 de ani, ambii din localitatea Gogoșari, județul Giurgiu, stabilind că tânărul de 31 de ani, care e afla la volan, nu poseda permis de conducere, iar autovehiculul pe care îl conducea fusese sustras în scop de folosință.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furtul în scop de folosință.

 

 

Articolul precedentBădălău, despre spargerea locuinței sale: “Probabil hoții sunt mai deștepți ca polițiștii”
Articolul următorInfracțiuni pe bandă rulantă, în doar 24 de ore