Un băiat de 16 ani, dintr-o casă de tip familial din Giurgiu, este dat dispărut de circa trei săptămâni.

Dispariția acestuia a fost anunțată pe data de 4.07.2019, orele 18.00, la Poliţia Municipiului Giurgiu, de către un asistent medical din cadrul unei case de tip familial din municipiul Giurgiu. Acesta le-a spus polițiștilor că GHEORGHE CLAUDIU, de 16 ani, a plecat voluntar din centru la data de 4.07.2019, în jurul orei 08.00 şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză a părăsit instituția de mai multe ori, fără a avea acordul personalului, obișnuind să cerșească, fiind depistat atât pe raza municipiului Giurgiu cât și în municipiul București.

SEMNALMENTE:  înălţime 1,60 m, greutatea 50 kg, piele de culoare măslinie, păr negru, ondulat şi des, tuns mediu, cu breton, ochi căprui, nu are semne particulare. La data plecării purta  pantaloni de trening culoare albastru închis, cămașa mov închis cu mânecă lungă și manșete albe și pantofi sport de culoare alb cu negru.

Persoanele care pot oferi informații care să ajute la depistarea băiatului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

 

Articolul precedentZeci de voluntari participă, la Giurgiu, la tabăra de salvare din apă și prim ajutor
Articolul următorInvazie de vulpi în comuna Izvoarele. Ce vrea să facă primarul pentru combaterea animalelor sălbatice