Polițiștii efectuează cercetări după ce, în urma unor discuții contradictorii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat și-a lovit fosta soție, lovind-o cu palma în zona feței, fapt pentru care împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție provizoriu.

Duminică, 20 octombrie, ora 20.00, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 53 de ani, din comuna Greaca, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de soțul său.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în seara zilei de 20 octombrie, în jurul orelor 19.30, în timp ce femeia se afla la domiciliul său împreună cu fostul soț, un bărbat de 55 ani, care se afla în stare avansată de ebrietate, în urma unor discuții în contradictoriu, acesta de devenit agresiv, lovind-o cu palma în zona feței.

Astfel, a fost întocmit chestionarul de evaluare a riscului și s-a emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului pentru o perioadă de cinci zile.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Articolul precedentUn bărbat a murit pe loc pe DN 41, după ce a intrat cu mașina într-un copac
Articolul următorApel umanitar: Giurgiuveanul Cătălin Marius Bratu are nevoie de ajutorul giurgiuvenilor