Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu efectuează cercetări față de un bărbat, de 53 de ani, care nu a respectat ordinul  de protecție provizoriu emis de polițiști.

Marți, 5 februarie,  ora 23.20, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 52 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu, cu privire la faptul că are un conflict cu soțul său, deși are ordin de protecție.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care femeia în cauză   a prezentat organelor de poliție ordinul de protecție emis la data de 06.12.2018, de către Judecătoria Bolintin Vale, pe numele soțului, un bărbat de 53 de ani, pe o perioadă de 6 luni.

În seara de 5 februarie, ora 23.00, soțul acesteia i-a făcut avansuri, însă l-a refuzat, iar pe fondul consumului de alcool, acesta a făcut scandal, fără a fi agresată fizic de către acesta.

La fața locului a fost identificat și bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, declarând faptul că locuiește în locuință cu soția sa, cu acordul acesteia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.

Articolul precedentBunuri contrafăcute în valoare de 100.000 lei, confiscate de polițiștii giurgiuveni
Articolul următorMinori cercetați pentru furt calificat