Polițiștii cercetează un bărbat de 40 de ani care, la data de 7 ianuarie, a pătruns într-o casă de vacanță, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 1.500 lei.

Sâmbătă, 12 ianuarie, ora 14.20, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 48 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au spart casa de vacanță, din comuna Singureni, județul Giurgiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au luat legătura cu apelantul, care a declarat că în perioada 05-12 ianuarie 2019, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale, au spart geamul ferestrei de la holul locuinței, iar din hol au spart geamul ferestrei de la bucătărie pe unde au pătruns în interiorul locuinței, de unde au sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu de 1.500 lei.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat de 40 de ani, din comuna Singureni, județul Giurgiu, care a recunoscut că în data de 07 ianuarie 2019, în jurul orei 18.00, în lipsa proprietarului a pătruns locuința acestuia, de unde a sustras mai multe sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-a consumat în seara respectivă, prejudiciul neputând fi recuperat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Articolul precedentUn apartament din centrul orașului Giurgiu a luat foc. Două persoane au fost evacuate
Articolul următorGiurgiuveni, atenție! Noi reguli în ce priveşte permisul de conducere