Polițiștii au emis, pe numele unui bărbat de 41 de ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, ordin de protecție provizoriu, după ce acesta și-a amenințat copilul și și-a agresat fizic soția.

Ieri, la ora 13.40, polițiștii din cadrul Poliției oraș Bolintin-Vale au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o tânără de 19 ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de tatăl său.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fașa locului, ocazie cu care au constatat faptul că, un bărbat de 41 de ani, tatăl fetei, aflat în stare de ebrietate, în urma unor discuții în contradictoriu, a lovit-o cu capul de o ușă pe soția sa, o femeie de 39 de ani, totodată amenințând-o pe fiica sa, provocându-i o stare de temere.

Astfel, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului conform Legii 217/2003, pe numele bărbatului fiind emis ordin de protecție provizoriu, având obligația de a părăsi temporar locuința comuna din orașul Bolintin Vale și să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de familia sa, cât și de locuința acestora.

Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

 

 

Articolul precedentDoi turci au încercat să introducă ilegal în țară peste 1.000 de bunuri contrafăcute
Articolul următorSute de amenzi aplicate de polițiști pe drumurile județului în acest weekend