O femeie și un bărbat din localitatea Clejani sunt cercetați sub control judiciar, după ce au fost surprinși de polițiști sustrăgând mai multe componente metalice dintr-un parc petrolier.

Miercuri, 25 iunie, ora 15.30, polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești au surprins două persoane, o femeie de 40 de ani și un bărbat de 51 de ani, ambele din localitatea Clejani, județul Giurgiu, cu un atelaj hipo în timp ce sustrăgeau mai multe componente dintr-un parc aflat în extravilanul comunei Letca Nouă.

În urma cercetărilor, polițiștii au identificat în atelajul hipo mai mute componente ale sondelor petroliere, un ventil, o țeavă metalică, o plasă de gard și o tablă, constatându-se că acestea au fost sustrase de la sondele petroliere dezafectate aflate pe raza parcului, ulterior bunurile sustrase fiind recuperate.

Astfel, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale a dispus reținerea ambelor persoane pe o perioadă de 24 de ore, ulterior pe numele bărbatului fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, iar pe numele femeii a fost dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentUn nou focar de pesta porcină africană confirmat în județul Giurgiu
Articolul următorColiziune între trei autoturisme, în Giurgiu. Unul dintre șoferi era băut