Miercuri, în jurul orei 16.30, pe Bulevardul Independenței, din municipiul Giurgiu, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Giurgiu care, după ce a oprit autoturismul pe partea dreaptă a sensului de mers, a fost lovit în partea din spate de o autoutilitară condusă de un tânăr de 30 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autoturism care intenționa să vireze la stânga de pe strada Foișor către Bulevardul București, acesta fiind condus de către un bărbat de 34 de ani, din municipiul Giurgiu, rezultând avarierea celor trei autovehicule.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0.91 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 53 de ani, care a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea alcoolemiei și 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru ceilalți doi conducători auto.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul precedentCercetați după ce au sustras mai multe componente dintr-un parc petrolier
Articolul următorFermierii giurgiuveni pot cere bani europeni pentru înfiinţarea grupurilor de producători