Nu mai puțin de 37 de concurenți se bat pentru cele două posturi de consilier debutant la Biroul de Executări Silite al DITL Giurgiu, posturi ce necesită absolvirea unei instituții de învățământ superior.

Nici pentru cele două posturi de referent debutant concurența nu este prea mică – 22 de aspiranți se vor întrece pentru cele două posturi scoase la concurs la același Birou de Executări Silite.

Din totalul de 59 de concurenți, 46 sunt femei, aceste urmând să acționeze pentru recuperarea datoriilor pe care municipalitatea le are de încasat de la giurgiuveni.

Toți cei înscriși au trecut de proba selecției de dosare, urmând ca, luni, 12 august, începând cu ora 10.00, să susțină proba scrisă.

Dat fiind că numărul concurenților este foarte mare, locația pentru susținerea probei scrise va fi în Sala de Protocol a Primăriei Municipiului Giurgiu, Bd-ul București, Nr. 49 – 51, accesul făcându-se prin intrarea principală, de pe colț, dinspre sensul giratoriu.

Candidații nu au voie să intre în sala de concurs cu telefoane mobile, cărți sau alte materiale tipărite. Obligatoriu vor avea asupra lor actul de identitate și dacă doresc, apă sau băuturi răcoritoare.

Mai multe detalii privind modul de desfășurare al concursului puteți găsi pe https://ditlgiurgiu.ro/Despre-noi/Concurs-Consilieri-Referen%C8%9Bi-Debutan%C8%9Bi

 

 

 

Articolul precedentMăsuri de ordine publică: A.F.C. Astra Giurgiu – F.C.S.B.
Articolul următorAutoturism în flăcări pe A1 București-Pitești. Pompierii au intervenit