Poliția Română a primit o cerere de asistență polițienească, formulată de autoritățile austriece într-un caz de tâlhărie gravă, comisă de autori necunoscuți, iar identificarea persoanelor din imagini poate ajuta ancheta în acest caz. 

Cei care pot da relații cu privire la bărbații din imagini sunt rugați să apeleze serviciul 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

La data de 2 august 2018, ora 18.25, un bărbat a intrat într-o casă din Klagenfurt și s-a îndreptat către apartamentul victimei, pe care a imobilizat-o, lovit-o și tâlhărit-o, aceasta suferind leziuni grave.

Au fost sustrase câteva mii de euro, precum și bijuterii a căror valoare nu se cunoaște. Bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi vorbit limba română. Acesta ar fi fost însoțit de un alt bărbat, care a rămas în zona intrării ca supraveghetor. Cei doi bărbați necunoscuți nu au fost identificați până în prezent.

Identificarea persoanelor din imagini poate ajuta ancheta în acest caz. Persoanele care pot da relații cu privire la bărbații din imagini sunt rugate să apeleze serviciul 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

marţi, 9 octombrie 20182774

Articolul precedentAPIA  dă subvenții pentru motorină
Articolul următorMii de bunuri contrafăcute, confiscate în Vama Giurgiu