Și în acest an, membrii Grupului Sufletiști în UK și Europa au organizat o acțiune caritabilă în beneficiul copiilor aflați în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

Astăzi, 25 aprilie 2019, 45 copii aflați în plasament la casele de tip familial Soarele și  Daniela și la Complexul de Servicii Sociale Giurgiu, structuri rezidențiale din cadrul  Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au primit daruri cu ocazia sărbătorilor de Paște.

Copiii au primit alimente, dulciuri, fructe, băuturi răcoritoare, cozonaci, ouă roșii și torturi datorită sprijinului oferit de membrii Grupului Sufletiști în UK și Europa, care, deși,  în prezent nu locuiesc în țară, pentru că muncesc în străinătate, au dorit să fie aproape, prin gestul lor, de copiii aflați în plasament.

“De-a lungul anilor, am dezvoltat o frumoasă relație de parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Este a patra acțiune de acest fel pe care o organizăm de Paște. După prima acțiune organizată  pentru copiii aflați în plasament,  numărul membrilor grupului nostru a  tot crescut iar activitățile de sponsorizare  s-au desfășurat constant”, a declarat Stelian Daniel Iordache, reprezentant al Grupului Sufletiști în UK și Europa.

 

Articolul precedentAutoritățile se așteaptă la creșterea traficului la frontiera cu Bulgaria. Ce măsuri au luat
Articolul următorPompierii giurgiuveni, la lăcașurile de cult