De aproximativ o lună, municipalitatea din Giurgiu se confruntă cu o problemă majoră în ceea ce privește întreruperea iluminatului public stradal, în mai multe cartiere și pe mai multe tronsoane de drum tranzitate frecvent.

„Informăm cetățenii că iluminatul public stradal nu este oprit intenționat de Primărie sau din cauza unor avarii, ci aceste fapte sunt produse de anumite persoane din municipiul Giurgiu care intervin asupra singuranțelor ce sunt amplasate la baza stâlpilor de iluminat sau la tablourile de control care alimentează mai multe străzi.
Pentru a preîntâmpina producerea unor accidente de circulație cu victime și a unor fapte antisociale, Primăria municipiului Giurgiu face apel către cetățenii care pot fi martorii unor astfel de acțiuni, să apeleze Dispeceratul Poliției Locale la numărul de telefon: 0246 274 668.
De asemenea, persoanele care săvârșesc aceste fapte trebuie să conștientizeze că pot avea urmări grave, ajungându-se chiar și la accidente de circulație mortale”, se arată într-un comunicat al Primăriei Giurgiu. 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentImporturi ilegale de deșeuri: 77 de camioane și 4 barje, însumând 5700 de tone de deșeuri, descoperite la punctele de frontieră ale ITPF Giurgiu
Articolul următorBilanț coronavirus 30 septembrie. Peste 12.000 de noi cazuri