Nervi întinşi la maxim pentru șoferii de camioane, la graniţa cu Bulgaria. La intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a format astăzi  o coloană de tiruri pe șapte kilometri.

Timpii de așteptare sunt, pe site-ul Politiei de Frontieră, de 30 de minute, dar șoferii spun că trebuie să aștepte ore în șir pentru a tranzita frontiera către Bulgaria. Polițiști rutieri și polițiști  locali asigură fluidizarea traficului la intrarea în orașul Giurgiu, pe DN5, dar și  pe centura care leagă DN5 de Vama Giurgiu, acolo unde staționează în coloană sute de tiruri. Acestea sunt introduse în Punctul de Frontieră Giurgiu  în mod etapizat pentru a nu se forma blocaje în trafic și pe Podul Prieteniei.

În zilele de miercuri și joi, se creează aglomerație la frontiera cu Bulgaria, către Russe, datorită faptului că foarte mulți transportatori merg să încarce marfa din Bulgaria, Turcia și Grecia.Timpii de așteptare se măresc și pentru că șoferii de camioane trebuie să plătească taxa de trecere a podului în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. În plus, aceștia sunt nevoiți să efectueze formalitățile vamale și să achite taxa de drum imediat după ce tranzitează Podul Prieteniei, în Vama Russe .

Articolul precedentElevi prinși la fumat în curțile liceelor. Jandamii au aplicat sancțiuni
Articolul următorNiculae Bădălău: „Mă raliez scrisorii, Dragnea a atras oprobriul unei părţi a societăţii”