Un tânăr de 24 de ani, din localitatea Herăști, județul Giurgiu, a fost arestat preventiv, după ce a violat două bătrâne, din aceeași localitate, pe una dintre acestea ucigând-o ulterior.

Îngrijorător este faptul că tânărul este un recidivist, care fusese eliberat din penitenciar în august, după ce fusese arestat în 2015 pentru o infracțiune de viol și violare de domiciliu.

Potrivit IJP Giurgiu, pe 6 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au fost sesizați de către o persoană de 41 ani, din municipiul București, cu privire la faptul că mama sa, de 65 ani, din comuna Herăști, județul Giurgiu, a decedat la domiciliu la data de 12 octombrie 2018.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiști a reieșit faptul că fiul persoanei decedate nu a avut dubii cu privire la decesul mamei sale, întrucât era cunoscută cu afecțiuni medicale, dar, ulterior înmormântării, au existat suspiciuni cu privire la condițiile în care a survenit decesul.  Oameni legii au coroborat cu rezultatele cercetărilor efectuate într-un caz similar.

Astfel, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au constatat că, în noaptea de 01/2 noiembrie 2018, în jurul orei 24.00, un tânăr de 24 ani, din localitatea Herăști, județul Giurgiu, ar fi a pătruns fără drept în locuința unei bătrâne de 71 ani, din localitatea Herăști, județul Giurgiu, iar prin constrângere, ar fi  întreținut relații sexuale împotriva voinței acesteia.

Polițiștii au stabilit că același tânăr ar fi pătruns și în locuința bătrânei de 65 ani, din aceeași localitate, și ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta împotriva voinței, ulterior survenind decesul.

Victima a decedat din cauza axfisiei mecanice. Aceste aspecte au fost constatate cu ocazia exhumării și autopsierii cadavrului victimei.

Tânărul este cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de omor calificat, viol și violare de domiciliu.

 

Articolul precedentCe a pățit un tânăr după ce a distrus un aparat de jocuri electronice
Articolul următorMăsuri de fluidizare a traficului la frontieră pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă