Un bărbat din Bolintin Vale a fost încătușat după ce a atacat mașina poliției, supărat că oamenii legii au venit să aplaneze un  un conflict intervenit între acesta și un vecin. În plus, polițiștii au fost nevoți să tragă și focuri de avertisment ca să îl potolească pe individ.

Potrivit IPJ Giurgiu, astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat din orașul Bolintin Vale cu privire la faptul că o persoană a intrat în curtea locuinței și i-a spart geamurile locuinței.
În urma apelului la fața locului a fost direcționată o patrulă de ordine publică care a intervenit pentru aplanarea stării conflictuale constatând că între doi bărbați, rude și vecini în același timp, a avut loc o altercație în curtea locuinței unuia dintre aceștia.
 Unul dintre bărbații implicați s-a deplasat către lucrătorii de politie și a lovit cu o țeavă metalică luneta autospecialei și cu piciorul a înfundat aripa stânga spate.
Pentru imobilizarea agresorului unul dintre polițiști a utilizat armamentul din dotare și a executat 2 focuri de avertisment în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.
Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul poliției momentan fiind în custodia polițiștilor.
A fost informată unitatea de parchet competente (Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale), în prezent fiind desfășurate activități de cercetare la fața locului.
Articolul precedentMinistrul de Interne, avertisment pentru polițiști: „Cei care nu își fac datoria, pleacă din sistem! Infractorii nu stau pe loc”
Articolul următorEveniment rar! O căţea a născut 21 de pui, pe cale naturală