Polițiștii Biroului Rutier au depistat, ieri, pe strada Primăverii, din localitatea Izvoarele, județul Giurgiu, un bărbat, de 57 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Tot ieir, la ora 15.58, polițiștii Biroului Rutier au depistat, pe șoseaua Ghizdarului, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 28 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii rutieri au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentJaful avuției naționale! Profiturile Petrom, ascunse de toți politicienii din ultimii 20 de ani. DOCUMENTE
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET