Ieri, în orașul Mihăilești, județul Giurgiu, poliţiştii au  depistat un bărbat, de 21 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

În această cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Tot în cursul zilei de ieri, la ora 20.40, pe D.J.504A, în comuna Gogoșari, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 51 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

Şi acesta s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

În cursul nopţii, la ora 1.30, în localitatea Vlad Țepeș, județul Giurgiu, a fost depistat, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Prundu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul drager, cât și recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentHoroscop WEEKEND. Zodiile cu provocări uriașe
Articolul următorDaria Gușă: Metodele orwelliene de control al populației – în floare în occident, pe drum spre România