Poliţiştii au depistat, ieri, la, ora 18.20, în localitatea Valea Bujorului, județul Giurgiu, un bărbat, de 59 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.   

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În această noapte, în jurul orei 00.55, în localitatea Trestieni, județul Giurgiu, a fost depistat un bărbat, de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Şi în acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentTânăr din Vedea, depistat băut la volan pe o stradă din Giurgiu
Articolul următorPoliţiştii au suspendat activitatea unei societăţi din Bucşani pentru că nu elibera clienţilor bonuri fiscale