Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, ascunse în portbagaj, mai multe pachete cu țigarete pe care șoferul, un cetățean bulgar, intenționa să le introducă în țară fără documente legale. 

În data de 22.01.2023, în jurul orei 21.10, la PTF Giurgiu-Rutier, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară,  un cetățean bulgar, în vârstă de 37 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Franța.

La control, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în portbagajul autoturismului, în diferite genți de voiaj, printre bagaje, 620 pachete cu țigarete de diferite mărci.

Persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă pentru produsele sus-menţionate, întreaga cantitate de țigarete, estimată la o valoare de aproximativ 15.500 lei, a fost reţinută în vederea continuării cercetărilor la S.T.P.F. Giurgiu.

În prezent, față de cetățeanul bulgar, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută și pedepsită de art.452, alin.1, lt. h, din Legea nr.227/2015.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentModificări importante pentru ITP în 2023. Vezi cu cât s-au majorat tarifele și amenzile
Articolul următorTrei migranţi din Siria, descoperiţi într-un camion ucrainean încărcat cu anvelope